velkommen til lk-gruppen

Vi HAR OVER 25 ÅRS VIDEN OG ERFARING

I mere end 25 år har LK Gruppen udført opgaver inden for etablering, vedligeholdelse og servicering af udemiljøer og grønne anlæg. Vi er i dag blandt Danmarks største anlægsgartnere og fagentreprenører og er fast samarbejdspartner for kommuner, virksomheder, boligforeninger og internationale koncerner over hele landet.


LK Gruppen Jylland

1. januar 2013 etablerede LK Gruppen en afdeling i Trige, mellem Aarhus og Randers, hvor fra vi servicerer vores faste kunder i Østjylland. Vi beskæftiger pt. 25-30 personer, der dagligt kører ud fra vores afdeling i Trige.

Referencer i Jylland

Blandt vores kunder kan nævnes Aarhus Kommune, Syddjurs Kommune, Region Midt, Danfoss m.fl. For Aarhus Kommune har vi en kontrakt på vedligeholdelse af grønne områder syd for Aarhus C. Her klipper vi mere end 3 mio. kvadratmeter græs om året, udover andre pleje- og vedligeholdelsesopgaver. Vi indsamler i samme område hvert år mere end 55 tons affald, langs veje, i parker og på strande.

I Syddjurs Kommune er der indgået kontrakt på pleje og vedligeholdelse af de grønne områder ved kommunens institutioner, biblioteker og rådhuse. I alt mere end 50 adresser fordelt over hele Syddjurs Kommune.

LK Gruppen står for al vedligeholdelse af de grønne områder for Region Midt ved Holstebro Hospital, Lemvig Hospital, Herning Hospital og Ringkøbing Hospital. Opgaven inkluderer desuden renhold, diverse serviceopgaver, vintertjeneste mm.

Kan vi gøre noget for din virksomhed, så kontakt Drifsleder Simon M. Nautrup, tlf.: 40 42 91 66


Netop nu: 
26. maj - LK Gruppen har netop vundet en anlægsopgave vedr. nedsivning af regnvand og etablering af skovmose for BIOFOS, Renseanlæg Avedøre.


LK Gruppen søger underentreprenører:
LK Gruppen er altid interesseret i at høre fra dygtige underentreprenører, det være sig alt fra vinterbekæmpelse, til træfældning og brolæggere. Kontakt indkob@lk-gruppen.dk

 

 Vi er med i Hjertestarter netværket

  • Helligdommen, Skaterpark 20.02.2014 LK Gruppen er hovedentreprenør på anlægget af Helligdommen Skaterpark ved Stadion, for Gentofte Kommune. Anlægsprocessen går i gang i løbet af foråret 2014.
  • Fem grønne cykelruter 20.02.2014 LK Gruppen skal stå for anlæg af fem grønne cykelruter i København, hvor der bl.a. er sat fokus på etablering af bedre belysning og større sikkerhed for cyklisterne. Projektet starter op i marts 2014.


Logout Intranet

Nyheder

Bomose Allé 1-3 | 3200 Helsinge | Tlf.: 70131717 | @: kontakt@lk-gruppen.dk
CVR: 24213498
© 2013 by LK Gruppen. All rights reserved.

Programmeret og hosted af nordicweb