velkommen til lk-gruppen

Vi HAR OVER 25 ÅRS VIDEN OG ERFARING

I mere end 25 år har LK Gruppen udført opgaver inden for etablering, vedligeholdelse og servicering af udemiljøer og grønne anlæg. Vi er i dag blandt Danmarks største anlægsgartnere og fagentreprenører og er fast samarbejdspartner for kommuner, virksomheder, boligforeninger og internationale koncerner over hele landet.


Netop nu: 
26. maj - LK Gruppen har netop vundet en anlægsopgave vedr. nedsivning af regnvand og etablering af skovmose for BIOFOS, Renseanlæg Avedøre.


LK Gruppen søger underentreprenører:
LK Gruppen er altid interesseret i at høre fra dygtige underentreprenører, det være sig alt fra vinterbekæmpelse, til træfældning og brolæggere. Kontakt indkob@lk-gruppen.dk

 

 Vi er med i Hjertestarter netværket

  • Helligdommen, Skaterpark 20.02.2014 LK Gruppen er hovedentreprenør på anlægget af Helligdommen Skaterpark ved Stadion, for Gentofte Kommune. Anlægsprocessen går i gang i løbet af foråret 2014.
  • Fem grønne cykelruter 20.02.2014 LK Gruppen skal stå for anlæg af fem grønne cykelruter i København, hvor der bl.a. er sat fokus på etablering af bedre belysning og større sikkerhed for cyklisterne. Projektet starter op i marts 2014.


Logout Intranet

Nyheder

Bomose Allé 1-3 | 3200 Helsinge | Tlf.: 70131717 | @: kontakt@lk-gruppen.dk
CVR: 24213498
© 2013 by LK Gruppen. All rights reserved.

Programmeret og hosted af nordicweb